Місяць: Травень 2019

Електрика

Підключення автоматичного вимикача – як це зробити своїми руками

Звичайна людина навряд чи знає способи підключення автоматичного вимикача. Прочитавши цю статтю, ви дізнаєтеся, для чого потрібні автомати, як визначити, де саме вони розташовані і що робити, якщо вони спрацювали.

Read More
Будівництво будинків

Каркасні будинки – переваги і недоліки конструкцій

На сьогоднішній день при для будівництва будівель перепробувано безліч матеріалів – камінь, дерево, цегла, бетон та інше.

Read More
РІзне

Лобзик електричний для домашніх робіт – який вибрати

Лобзик електричний знадобиться кожному майстра, який займається будівельними, ремонтними, столярними роботами, а також різьбленням по дереву.

Read More
Ремонтні роботи

Піч на відпрацюванні з газового балона – інструкція для самостійної збірки

Опалювати всілякі техприміщення, приватні гаражі, невеликі автомайстерні можна за допомогою різних агрегатів. При бажанні найпростішу конструкцію для нагріву нежитлових об’єктів реально зробити самому, використовуючи старий балон з-під газу.

Read More
Устаткування водопостачання

Заміна лічильника води самостійно – сантехнік не потрібен!

Лічильники води зараз є неодмінним атрибутом житлових будинків і квартир. Вони допомагають дбайливим господарям економити сімейний бюджет.

Read More
Стіни

Кладка цегли – як правильно здійснити її своїми руками

Міцність стін цегляного будинку залежить від дотримання технології і від того, наскільки правильно була проведена кладка цегли.

Read More
Каміни і печі

Муляж каміна зі старих меблів і гіпсокартону – робимо самі

Фальш-камін можна спорудити з різних підручних засобів, тому після ремонту не варто викидати залишки гіпсокартону, фанери, пінопласту і профілю.

Read More
Регулювання та догляд

Правильний догляд за пластиковими вікнами – гарантія довгої експлуатації без ремонту

Щоб пластикові вікна справно виконували свої функції, за ними необхідний постійний догляд. Він включає чистку, мастило і регулювання.

Read More
Сантехніка

Висота змішувача над ванною – як правильно розташувати кран

Будь-яка ванна кімната обладнується в обов’язковому порядку змішувачем, оскільки саме тут постійно доводиться користуватися водою.

Read More
Баня і сауна

Баня своїми руками – як будувати швидко, дешево і красиво?

Баня – обов’язковий атрибут більшості дачних і присадибних ділянок. Однак нерідко її будівництво пов’язане з чималими витратами.

Read More