День: 16.05.2019

Системи опалення

Бойлер для опалення будинку – інструкція та експлуатація

У наш час власники квартир або приватних будинків часто встановлюють бойлери в якості додаткового джерела гарячої води. І через час деякі замислюються – чи можливе використання водонагрівача як ще одного елемента системи.

Read More
Баня і сауна

Сауна своїми руками – поетапне будівництво без проблем

Багато хто мріє про сауну, але її будівництво відкладається з року в рік, як правило через фінансові проблеми. Розповімо про облаштування власної сауни без залучення професійних будівельників.

Read More
Ремонтні роботи

Який полотенцесушитель вибрати – найважливіші чинники

Підбираєте кошти, щоб створити затишок у ванній кімнаті? Хочеться, щоб там було приємно перебувати під час підбадьорливого ранкового душу або розслаблюючих вечірніх процедур?

Read More
Матеріали

Клей для мозаїки на сітці – види, технологія укладання

Укладання мозаїки проводиться різними клейовими складами на цементній основі, з використанням полімерів. Якщо стіни покриті штукатуркою або гіпсокартоном, то допускається використання клейового матеріалу для звичайної кахельної плитки.

Read More
Шпалери

Поклейка метрових шпалер на флізеліновій основі – покрокове керівництво від майстрів

На зміну паперовим шпалерам прийшли аналоги на флізеліновій основі, які відрізняються не тільки підвищену міцність і зносостійкість матеріалу, а й технологією поклейки.

Read More
Стіни

Вирівнювання стін під шпалери своїми руками

На стадії завершення будівельних або ремонтних робіт доводиться здійснювати вирівнювання стін під шпалери. Дефекти у вигляді перепадів поверхні частіше проявляються після тривалої експлуатації або в процесі усадки будівлі.

Read More
Устаткування водопостачання

Душ для дачі – які матеріали використовувати і як зробити своїми руками?

Душ на дачі чудово знімає втому, напругу після важкого трудового дня, освіжає. Але якщо його немає, то, озброївшись певними знаннями, буде нескладно побудувати його самостійно.

Read More
Ремонтні роботи

Каркасно-щитові будинки – побудуємо затишне житло з готових панелей за пару місяців

Каркасно-щитові споруди є швидкобудуюємі житлові будівлі. Їх споруджують з готових елементів, званих домокомплекти, які виготовляються за індивідуальними розмірами на спеціалізованих комбінатах.

Read More
Сантехніка

Покрокова установка виразний раковини у ванній

Розберемо покроковий монтаж виразний раковини під стільницю. Разом зберемо зливну систему під мийку і підключимо її до водопроводу у ванній.

Read More
Інструмент

Заточуємо свердло в домашніх умовах – кут заточки та інші нюанси

Будь-які ріжучі насадки для дриля в процесі експлуатації затупляются, що, власне, не вимагає доказів. Однак не поспішайте їх викидати, так як повернути насадки первісну працездатність можна шляхом заточки.

Read More